вторник, 18 декабря 2012 г.

Кінець світу 2012 з космосу?



Дійсно, древні майя стали свого роду натхненниками для розробки всіляких сценаріїв «кінця світу». Як щодо потенційно можливих катастроф, наприклад, корональних викидів маси, планет-ізгоїв, зміни полюсів?


НАСА проливає світло і на ці питання. У блозі «Запитайте астробіології», вченому Девіду Моррісону задають близько 5000 питань, пов'язаних з кінцем світу 2012. Люди хочуть знати про існування Нібіру або Планети Х, чи дійсно Земля буде знищена чи ні. Інших цікавить вирівнювання небесних тіл, зміна магнітних полюсів, корональні викиди маси.

Моррісон каже: «У 2012 році Землі нічого не загрожує. Нібіру не існує. Ні «особливих сил», завдяки яким планети могли б вирівнятися. Не турбуйтеся про 2012, отримаєте радість від наступаючого 2013 »

Незважаючи на настільки рішучі висловлювання вченого, занепокоєння з приводу майбутньої кончини зберігається. Згідно статті, опублікованій в New York Times, велика кількість росіян потрапило під вплив «апокаліпсису 2012», не менше побоювань з цього приводу і на півдні Франції, куди стікаються люди до гори Бугараш, єдиному джерелу порятунку, відповідно до одного з сценаріїв «кінця світу» . Звичайно, не обійшли страхи стороною і американців. Глибоко віруючі в «кінець світу» американці можуть скористатися допомогою, яку пропонує Ларі Холл. Цей громадянин, до речі, екс-програміст, побудував спеціальне притулок із залізобетону (раніше тут була ракетна шахта, що залишилася з часів холодної війни, яку підприємливий програміст і викупив). Притулок знаходиться на глибині 55 метрів. Цікаво, що кожне «рятувальне місце» коштує 2 мільйони доларів. Але навіть при такій ціні всі місця вже зайняті. Щоб не зачепити нічиї почуття, Ларі Холл висловився наступним чином: «Я не кажу, що ви маєте рацію чи ні. Я просто розробив рішення на випадок будь-якої можливої ​​загрози »

Комментариев нет:

Отправить комментарий